פשוט לאפות ולבשל
מרים סבג
מרים סבג מבשלת מזה שנים לבני ביתה, חברים ומכרים.את סודות המטבח האישי היא פורשת בפנינו בספר זה ובו מתכונים מסורתיים מהמטבח הפרסי והעיראקי לצד הצצה מקורית וייחודית למטבחים ממגוון ארצות אליהם נחשפה במהלך השנים ובהם - פורטוגל, ספרד ואנדורה.בספר מתכונים בשלל טעמים לבישול ואפיה היוצרים חוויה קולינרית יצירתית וטעימה.
התכונה המאפיינת בישול כמו גם אפיה היא לאחד וליצור מוצר מוגמר מחומרי גלם הופכיים בתכונתם: מלוח, תפל, מר, מתוק, חריף, חמוץ וע"י צירופם אל תוך קדרה עם מים ונתינתם בתנור או כירה, יוצרים מוצר חדש מוגמר טעים ונעים, אשר משרים תחושה של יצירתיות עם חוויה קולינרית עשירה. מומלץ להשתמש במתכונים אלו, ברוח המליצה שכל "אשר יטעם לחכו יצחק ויאמר לי לי כי הוא לחם אבירים מה מתוק מדבש ומה עז מארי".