סט ספר הפרשיות לרב אליהו כי טוב - 10 כרכים בכריכה קשה מלאים בדברי חכמים ראשונים ואחרונים על פרשיות השבוע, עם סיכומי מאורעות ותמצית ענינים ופירושים. הספר מתאים לאנשי חינוך, לתלמידי חכמים ולכל לומד ומעיין. ספר הפרשיות הוא יצירה רבת בפרשנות התורה. בתחילה יצא בצורת ספרונים, אחד לכל פרשה, אחר כך חתנו חנוך בן ארזה הוציאם לאור בעשרה כרכים עבים ומהודרים המובאים לפניכם.
אודות מחבר ספר הפרשיות הרב אליהו כי טוב
הרב אברהם אליהו כי טוב היה איש חינוך, עסקן ציבורי וסופר חרדי פורה. נולד בעיר ורשה שבפולין. בהיותו כבן 17 שנה עקר לוורשה, שם עסק במלאכת כפיים, בלימוד בבית המדרש ובפעילות ציבורית במסגרת תנועת צעירי אגודת ישראל בפולין. במסגרת פעילותו החינוכית היה מרצה שיעורים קבועים בתלמוד ובספרי הגות ומחשבה. כן התנדב לעסוק בחינוך והוראה במוסדות יהודיים שאינם דתיים. למד אצל הרב יוסף ביגון, ששלח אותו ללמוד דרכי חינוך אצל יאנוש קורצ'אק.
נישא להינדא רבקה, ומיד לאחר מכן בשנת ה'תרצ"ו עלה לארץ ישראל ועסק למחייתו כפועל בניין. בעבודתו זו גילה את מעמדו הנחות של הפועל החרדי, והצטרף לפועלי אגודת ישראל (פא"י). כעבור מספר שנים, בעקבות חילוקי דעות אידאולוגיים ופוליטיים עם הנהגת אגודת ישראל ותנועת הבת שלה פועלי אגודת ישראל, פרשו כי-טוב וכמה מחבריו מפא"י והקימו את תנועת פאג"י (גם אלו ראשי-תיבות של פועלי אגודת ישראל). במסגרת פעילותו בתנועת פאג"י היה מעורכי עיתונה של התנועה - "הקול", שבו פרסם מאות מאמרים תחת כינויים שונים בנושאים מגוונים. ערך גם את עיתונה היומי של התנועה "היומן" ואת הביטאונים "עתידינו" ו"קוממיות". את מאמריו חתם בשמו הספרותי אליהו כי טוב, אשר לימים אומץ על ידו כשמו הרשמי.
בשנת ה'תש"א הקים את בית הספר החרדי לבנים "שילה" וניהל אותו כשמונה שנים.
בשנת 1951 עמד בראש רשימת "אמוני ישראל" לכנסת השנייה. שמונה עשרה שנה לאחר עלייתו לישראל התאכזב כי-טוב מן העסקנות מקומות ופרש מכל פעילות פוליטית. יסד הוצאת ספרים קטנה בשם "א", הדרכה פרסם את ספריו. מאז ועד סוף ימיו עסק בעיקר בכתיבה ובעריכה. כתב ספרים ספרים, בהם בולטים במיוחד " ספר התודה ", וספר הפרשיות המוגשות לפניכם.